Okulumuzun Tarihçesi

Okul binamız 2002 yılında Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından inşa edilmiş olup, 2002-2003 yılında eğitim-öğretime anaokulu olarak başlamış, eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Okulumuz tek katlı iki bloktan oluşmaktadır. Bünyesinde 8 adet sınıf bulunmaktadır. Ayrıca 250 kişi kapasiteli yemekhanesi, mutfağıve çok amaçlı olarak kullanılan iki iç oyun alanı ve geniş bir girişi bulunmaktadır. Okulun üç adet küçük deposu mevcuttur. Her blokta altı adet öğrenci tuvaleti bulunmaktadır. İdari bölümde, müdür odası, müdür yardımcısı odası, toplantı salonu, rehberlik servisi odası ve iki adet erkek lavabosu ve iki adet bayan lavabosu bulunmaktadır. Geniş iki oyun bahçesi mevcuttur. Bahçede fen ve doğa etkinliklerinde kullanılan geniş uygulama bahçesi bulunmaktadır. Sınıflar her iki blokta büyük salonlara açılmakta, bu salonlar yağmurlu günlerde oyun alanı, spor aktiviteleri, dans, kurallı oyunlar vb. etkinliklerde kullanılmaktadır. Okulumuz mini hayvanat bahçesinde tavuk, horoz, hindi, ördek, tavşan bulunmaktadır. Okulumuzda masal evi bulunmaktadır. Okulumuzda ikili eğitim sistemi uygulanmakta olup toplamda 16 adet şubesi bulunmaktadır. Öğrenci mevcudumuz 350 civarındadır. Okulumuzda 2 idari personel, 16 öğretmen, 1 rehber öğretmen ve 5 destek eğitim personeli görev yapmaktadır.

Yayın: 30.10.2013 - Güncelleme: 16.08.2022 09:16 - Görüntülenme: 3065