Ock

“Bende bu vakayiin ilk hiss-i teşebbüsü, bu memlekette, bu güzel Adana'da vücut bulmuştur”M. KEMAL ATATÜRK

Ara

• LODOSLU VE FIRTINALI HAVALARDA SOBANIZI YATMADAN ÖNCE MUTLAKA SÖNDÜRÜN.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Ara

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

Kas

Başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Projemizin amacı,çocukların geri dönüşüm materyallerini kullanarak, sanatın farklı dallarıyla buluşmasını sağlayarak, yaratıclığını geliştirip,hayal etmek ve bu hayali somut bir şekilde ifade etmelerini sağlamak.Türkiye (9), Azerbeycan (1), ortkla yürütülen projede okulumuz öğretmeni Elif TURGUTALP bulunmaktadır.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMEN,ÖĞRENCİ VE VELİLERİ ATAMIZIN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85. YILINDA ANMA TÖRENİNDE BULUŞTULAR

SEVGİ, SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ LÖSEMİYE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN TURUNCU GİYİNDİLER

Kas

Kızılay kara gün dostudur.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ GAZZEDE ŞEHİT OLAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU

Ekm

Merhamet edenlere Rahman da merhamet eder. Yeryüzündeki hayvanlara karşı merhametli olunuz ki, semadakiler de size merhamet etsin. - Hz. Muhammed

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZIN 101. YILI KUTLU OLSUN

Tem

Bir memleketin saha bakımdan büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir. Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!